Internet explorer not supported - Please switch to Edge, Firefox, Chrome, Opera or other browser and improve the safety of your navigation

Navigációs menü

Karrier a Messernél | Álláslehetőségek | Dolgozz velünk - Messer Hungarogaz Kft

Karrier

KARRIER

Nézze meg aktuális állásajánlatainkat!

Megbízható, korrekt, nyílt és emberséges – egy munkatársaink körében végzett, anonim felmérés tanúsága szerint ezek azok az értékek, amelyek miatt jó a Messernél dolgozni.

Folyamatos sikereink a hazai és nemzetközi ipari gáz piacon elképzelhetetlenek lennének azon munkatársak nélkül, akik elkötelezve magukat a közös célok mellett, nap mint nap a lehető legmagasabb szakmai színvonalon végzik munkájukat. Cserébe megbecsülést, stabil és támogató szakmai hátteret, döntési szabadságot és bizalmat kapnak. Nálunk érték, ami manapság ritkaság: hogy egy munkatárs akár évtizedeteket is eltölt cégünknél.

EZ MEGVALÓSÍTHATÓ OLYAN EMBEREKKEL, AKIK:

… nem elégszenek meg könnyen az elért eredménnyel.

… mindig tovább akarnak fejlődni.

… képesek új ötleteket kitalálni, és megvalósítani azokat.

… nem másoknak, hanem elsősorban önmaguknak akarnak bizonyítani.

… képesek hosszú távon gondolkodni.

… értékelik az őszinteséget és a nyílt kommunikációt.

… képesek jól élni a kapott szabadsággal.

… fontosnak tartják a családias munkahelyi légkört és a csapatszellemet.

AMIT KÍNÁLUNK:

Komplex juttatási csomag

Azt, hogy munkatársaink képességeik legjavát nyújtják számunkra, igyekszünk minden téren megbecsülni. A juttatások terén nagy hangsúlyt fektetünk a stabilitásra és megbízhatóságra. Juttatási csomagunk a havi béren kívül bónuszrendszert és év végi jutalmat is tartalmaz.

Magán egészségbiztosítási csomag

Vállalatunk a béren felül egészségbiztosítási alapcsomagot is nyújt minden munkatársa számára, amely lehetővé teszi a Medicover magán egészségbiztosító országos hálózatának korlátlan használatát. Munkatársaink így az országban működő egyik legszínvonalasabb magán egészségügyi szolgáltatást vehetik igénybe térítésmentesen.

Jó munkahelyi légkör

Fontosnak tartjuk az együttműködésen alapuló csapatszellemet. Ehhez igyekszünk megfelelő környezetet biztosítani változatos közösségi események révén, mint például a Családi Nap, a karácsonyi vacsora, a Mikulás-ünnepség, a tavaszi piknik a teraszunkon és egyéb programok. Új munkatársaink beilleszkedését az Onboarding Programmal segítjük, amelynek keretében mentori támogatást is kap az új belépő.  Nyelvtanulási lehetőséget (angol, német) és irodai tornát is biztosítunk a kollégáinknak.

Stabilitás

Úgy véljük, vállalatunkról sokat elmond, hogy igen alacsony a fluktuáció, és munkatársaink hosszú távra – gyakran évtizedekre – választanak bennünket. Sikerünket mi is hosszú távon elkötelezett kollégákkal képzeljük el. Ennek tükrében a jubileumukat ünneplő munkatársakat külön ünnepeljük és díjazzuk.

Tartalom megjelenítő

KAPCSOLAT

Jancsó-Szabó Gabriella

Jancsó-Szabó
Gabriella
HR igazgató

Bese Krisztina

Bese
Krisztina
HR munkatárs