Webtartalom-megjelenítő

Fenntarthatóság

A családi vállalatként működő Messer működésének alapját a folytonosság, a felelősségvállalás és a fenntarthatóság képezi.

Stefan Messer, tulajdonos és vezérigazgató:

„Munkatársaink és a társadalom iránti szociális felelősségvállalásunk több területen is megnyilvánul: vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy biztosítsuk munkatársaink, ügyfeleink és partnereink biztonságát termékeink használata során. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk környezetünk és klímánk védelmére is: folyamatosan fejlesztjük eljárásainkat, és olyan technológiák kidolgozására törekszünk, amelyek ügyfeleink gyártási folyamatait hatékonyabbá és erőforrás-kímélőbbé teszik. A Messer több mint 30 országban van jelen. Tiszteletben tartjuk a kultúrák sokszínűségét és az egyes régiók saját jogrendszerét, emellett sokrétű támogatást nyújtunk a közösségek építéséhez és az oktatás fejlesztéséhez.”

Dr. Hans-Gerd Wienands, pénzügyi igazgató:

„Üzleti tevékenységünk fenntartható alapokon nyugszik, és előremutató beruházások révén gondoskodunk önállóságunkról és függetlenségünkről. Mindez fokozza ügyfeleink és pénzügyi partnereink felénk irányuló bizalmát, alkalmazottaink számára pedig hosszú távú biztonságot nyújt. Kiemelten fontos tartjuk, hogy a lehető legátláthatóbb módon végezzük tevékenységünket. A felelősségteljes magatartás fontos szempont az üzleti partnerek kiválasztásánál. Ezt figyelembe véve a vállalati társadalmi felelősségvállalást stratégiai elemnek tekintjük, és szervesen integráljuk folyamatainkba.”


Dr. Hans-Gerd Wienands és Stefan Messer