Útkövető

MESSER GÁZKEVERÉK KONFIGURÁTOR

MESSER GÁZKEVERÉK KONFIGURÁTOR

Állítsa össze egyedi gázkeverékét

Állítsa össze egyedi gázkeverékét

A Messer Gázkeverék Konfigurátor segítségével ajánlatot kérhet az Ön számára szükséges gázkeverékre. Ehhez mindössze az alábbi űrlapot kell kitöltenie, mely végigvezeti Önt a szükséges paraméterek megadásán és kiválaszthatja a gázkeverékhez és felhasználási célhoz megfelelő nyomáscsökkentőt (reduktort) is, amennyiben azt is igényelné a gázkeverék mellé. A megfelelő gázkeverék meghatározásához további segítséget talál tájékoztató oldalunkon.

További kérdés vagy több mint négykomponensű keverék rendelése esetén kérjük, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az oldal alján található elérhetőségeken keresztül.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a konfigurátor nem ellenőrzi, hogy a kért gázkeverék legyártása lehetséges-e. A rendelés leadása után kollégáink ellenőrzik a gázkeverék technikai előállíthatóságát, melyet kémiai, fizikai és biztonságtechnikai szempontok korlátozhatnak.

Űrlap

Specialty Gases Mixture Configurator

Hiba történt a regisztráció feldolgozása során. Kérjük, ellenőrizze a megadott adatokat.

Amennyiben a kívánt gázkeverék több mint 4 komponenst tartalmazna, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy az általános kapcsolati űrlapon.

hogy a bejelöléssel elfogadom a Messer Hungarogáz Kft adatvédelmi irányelveit (https://www.messer.hu/adatvedelem). Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható.

Tartalom megjelenítő

Simonics
Renáta
Különleges gáz értékesítő