Webtartalom-megjelenítő

Messer Hungarogáz Kft.

A Messer Hungarogáz Kft. hazánk egyik vezető iparigáz-gyártó és forgalmazó vállalata. Partnereinknek az ipari gázok széles választékát kínáljuk, úgymint oxigén, nitrogén, hidrogén, argon, szén-dioxid, hélium, műszaki, hegesztési, élelmiszeripari, egészségügyi, nagytisztaságú és különleges gázok, illetve különféle gázkeverékek. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy termékeink mellé vevőink egyedi szükségleteihez igazodó alkalmazástechnológiákat is kidolgozzunk, melyekkel innovatív módon támogathatjuk partnereink termelési folyamatait a különböző iparágakban.

Erősségünk a jó partnerkapcsolat

Fő erősségünk a kiváló szaktudás mellett az ügyfeleinkkel ápolt személyes, jó emberi kapcsolat, melyet vevőelégedettségi kutatásaink is rendre visszaigazolnak. Amellett, hogy természetesen biztosítjuk a nagy cégektől elvárható stabil és megbízható ellátást, a széles termékportfóliót és a kimagasló műszaki színvonalat, vevőink különleges és váratlan igényeire is igyekszünk a lehető leggyorsabban és legrugalmasabban reagálni.

A gázellátás biztonsága

Vállalatunk országszerte 5 üzemben folytatja az ipari gázok előállítását és töltését, valamint számos on-site gázelőállító üzemet is működtetünk kiemelt partnereink telephelyén. Az 1989-es alapítás óta eltelt években az egész országot átfogó, több mint 130 gázlerakatból álló értékesítési hálózatot építettünk ki, így termékeink minden vevőnk számára könnyen és gyorsan elérhetőek. Mindezen túl cégünk tulajdonában van a szén-dioxid kitermelésre és előállításra specializálódott Messer Széndioxid Kft., valamint hazánk második legnagyobb hasznosított CO2 mezője Ölbőn.

A Messer Csoport

Cégünk a Messer Csoport tagjaként működik, amely a világ legnagyobb, családi tulajdonban lévő ipari gázgyártó vállalata. 1898-as alapítása óta a Messer család harmadik generációja irányítja a vállalatot, amely világszerte több mint 30 országban, mintegy 5500 munkatárssal van jelen.