Webtartalom-megjelenítő

Küldetésünk és értékeink

A Messer egy független, családi tulajdonban lévő ipari gázgyártó vállalat, amely Európára és Kínára fókuszálja tevékenységét. Működésünket vevőink magas színvonalú kiszolgálására, valamint a társadalom, a környezet és a haladás iránti elkötelezettségünkre alapozzuk. Fontos számunkra függetlenségünk megőrzése, a különböző kultúrák értékeinek tisztelete, és a folyamatos fejlődés, mely magában foglalja az újabb piacok kiépítését is.

Értékeink

Vevőközpontúság

Vevőink egyedi igényeit minden esetben szem előtt tartjuk, gyors, rugalmas és innovatív megoldásokkal segítjük munkájukat a legkülönfélébb iparágakban. Fő erősségünk a kimagasló szakértelem és az ellátási biztonság mellett az ügyfeleinkkel ápolt jó személyes kapcsolat.

Munkatárs-központúság

Motivált, magas szinten teljesítő, önálló és felelősségteljes munkatársakkal dolgozunk együtt. Fontosnak tartjuk a csapatszellemet, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy rászolgáljunk munkatársaink elkötelezettségére, lojalitására.

Felelősségvállalás

Biztonság: elsődlegesnek tekintjük dolgozóink és vevőink biztonságát, és a legszigorúbb biztonsági előírásoknak eleget téve szavatoljuk termékeink biztonságos előállítását, szállítását és felhasználását.
Környezet: munkafolyamataink során kiemelten kezeljük a környezet védelmét, és aktívan szerepet vállalunk különböző társadalmi, szociális, oktatási és környezetvédelmi kezdeményezésekben.

Bizalom és tisztelet

Közös munkánkat bizalomra, nyílt kommunikációra, átlátható működésre és a különböző kultúrák tiszteletére építjük.