Útkövető

Vonalkód alapú bérkészlet nyilvántartás

VONALKÓD ALAPÚ BÉRKÉSZLET NYILVÁNTARTÁS

Legfontosabb tudnivalók

A vonalkód alapú bérkészletről 

A Messer Hungarogáznál működő palack vonalkódos nyomon követési rendszer lehetővé teszi az egyes palack aktuális helyének bármely időpontban történő meghatározását. Ennek köszönhetően beazonosítható és rögzíthető a Vevő székhelyén, illetve telephelyén található palack/köteg/eszköz, ami alapján a bérleti díj számítása vonalkód szinten is elvégezhető.
 

Hogyan működik?

Vevő bérleti készlete megnövekszik, amennyiben a nyilvántartott készleten felül további palackot vesz át: azaz a bérleti készlete pontosan azzal a palackkal nő. 

Vevő bérleti készlete csökken, amennyiben visszaadja a korábban vonalkód alapján bérelt palackot: azaz a bérleti készlete pontosan ezzel a palackkal csökken. 
 

BÉRKÉSZLET MÓDOSÍTÓ SZABÁLYTALAN CSERÉK 

Amennyiben a vonalkód alapú bérletre történő beállítást követően Vevő olyan vonalkódú palackot cserél vagy ad le, amely nem a szerződés megkötésének időpontjában vagy nem az azt követő szabályos cserék alkalmával került a készletére, a rendszer csere esetén automatikusan megnöveli, míg leadás esetén nem csökkenti Vevő bérkészletét. 

Amennyiben más Vevő adja vissza a Vevő által bérelt vonalkódú palackot, a rendszer nem csökkenti automatikusan az eredeti Vevő bérkészletét. Ez utóbbi mindaddig nem lesz automatikus, amíg minden Vevő átállítása az új vonalkód alapú bérleti rendszerre nem történt meg.


Mire figyeljen különösen

Vevő felelős az általa bérelt palack/ok vonalkód szerinti mennyiségéért, így a vonalkód eltérésből fakadó palackos bérkészlet reklamációt cégünk nem tudja elfogadni. 

Javasoljuk, hogy a Vevők időnként végezzenek önleltárt a palackbérlet számlához kapcsolódó bérlettörténet melléklet alapján. A vevő bérlettörténete tartalmazza a bérben lévő vonalkódokat, azt a szállítólevélszámot, melyen az adott vonalkódú palackot kapták, illetve a szállítás dátumát. Amennyiben palackhiányt tapasztalnak, jelezzék felénk a hiányzó palack/ok vonalkódját/vonalkódjait!

Kérjük, mielőtt palackot cserél, ellenőriztesse lerakati vagy vevőszolgálati ügyintézőnkkel az adott vonalkódú palack elfogadhatóságát.


További információ:

ABO-val (kedvezményes bérlet volt cserepalackos vevőknek) kapcsolatban:

E-mail: abo@messer.hu
Telefon: (06-1) 435-1246 vagy (06-1) 435-1139

Bérkészlettel kapcsolatban:

E-mail: leltar@messer.hu vagy berlet@messer.hu
Telefon: (06-1) 435-1193, vagy (06-1) 435-1182, vagy (06-1) 435-1228
 

Tartalom megjelenítő

További kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Űrlap

HU_Form_Action form_HU

Hiba történt a regisztráció feldolgozása során. Kérjük, ellenőrizze a megadott adatokat.
Válassza ki, milyen formában szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot!
Kérjük írja le, miben segíthetünk!