Útkövető

VIP Partnertalálkozó

Messer VIP Partnertalálkozó - Regisztráció

2024. június 20. Egerszalók, Saliris Resort Spa Conference Hotel**** Az oldal alján található űrlap kitöltésével regisztrálhat a rendezvényre

Meghívó

Tisztelt Partnerünk!

A Föld bizonyos helyein az átlagosnál magasabb rezgésszámú, tisztább energia tapasztalható. Magyarországon is található több ilyen gyógyító energiájú terület, ahol frissnek, energikusnak érezzük magunkat, csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat. Erről ismert Egerszalók is, amely 2024. június 20-án otthont ad exkluzív partnertalálkozónknak. Töltődjünk fel együtt: várjuk Önt és kedves kísérőjét a Hunguest Hotel Saliris****-ben egy felejthetetlen élményre!

Egerszalók és környéke megannyi csodát rejt magában: könnyed gyalogtúrán vagy e-bike segítségével fedezhetjük fel az egri vidék gazdag természeti képződményeit, köztük az Egerszalók környéki rejtélyes kaptárköveket, és az impozáns látványt nyújtó Sódombot. A kalandvágyóbbak terepjáróval is útra kelhetnek és a volánnál ülve változatos terepen tesztelhetik ügyességüket. Természetesen a fürdők szerelmesei sem fognak csalódni: vendégeink egész nap igénybe vehetik a négycsillagos wellness, egyedülálló szaunaszeánszok nyújtotta kényeztetést. Az izgalmas programok közben a méltán híres St. Andrea borászat teraszán pihenhetünk meg, ahol egy pohár kiváló bor társaságában, a júniusi napsütésben hangolódhatunk az esti vacsorára és a meglepetéseket is tartogató mulatságra.

Bor pihenés, Egerszalók – tartson velünk a kikapcsolódás útján!

Üdvözlettel,

Üdvözlettel:
Bohner Zsolt
Ügyvezető Igazgató


Program

14.00-15.00 Érkezés, welcome drink és fogadó falatok - Saliris Resort Spa Hotel****
15.00-19.00 Egerszalóki ízelítő: bor- és gasztroélmények, lélegzetelállító természeti kalandok, exkluzív wellness
20.00-02.00 Esti fogadás: ínyencfalatok, QuizNight vetélkedő, zene és tánc

 

További információ és jelentkezés:

E-mail: marketing@messer.hu; Lovas Kriszta (+36 70 3351 121), Zimányi-Csere Mónika (+36 70 3351 242)