Webtartalom-megjelenítő

INFORMÁCIÓK A KORONAVÍRUS HELYZET KEZELÉSÉRŐL

Kedves Partnereink!

Az egészségügyi és ipari gázok egyik vezető gyártójaként elsődleges feladatunk munkatársaink és partnereink egészségének és biztonságának védelme, a megbízható működés és a vevők zavartalan ellátásának biztosítása mellett.

Vállalatunk vezetősége és pandémiás csoportja szorosan figyelemmel kíséri a COVID-19 (koronavírus) járvány alakulását, és proaktív intézkedéseket tesz a koronavírus-fertőzés lehetőségének minimalizálására, a nemzetközi és hazai járványügyi hatóságok iránymutatásait követve.

A legfontosabb tudnivalók vállaltunk működéséről a járvány idején:

  • A Messer Hungarogáz Kft. életbe léptette pandémiás tervét, vészhelyzeti terveink készen állnak.
  • Mind a palackos, mind a cseppfolyós gázok termelése zavartalanul működik.
  • A vevők gázellátása továbbra is folyamatos, a kiszállítás biztonságos.
  • Az egészségügyi intézmények, azok közül is a vírushelyzet elsődleges kezelésére kiemelt kórházak orvosi oxigénnel való ellátása prioritást élvez.
  • Budapesti és vidéki vevőszolgálataink nyitva tartanak, de a járványveszély ideje alatt az ügyfélszolgálati térbe egyidejűleg egy fő léphet be, a helyben érvényes óvintézkedések betartásával. Rendelését leadhatja a vevoszolgalat@messer.hu e-mail címen is.
  • Az otthoni oxigénterápiás betegek orvosi oxigénnel való ellátása, az oxigén házhozszállítása folyamatosan és zavartalanul működik.

Amennyiben gázokat vásárol tőlünk nyomástartó edényekben (gázpalackokban), kérjük, azonnal tájékoztasson minket, ha gázpalackjaink érintkezésbe kerültek fertőzött személyekkel!

Ha részletes információt szeretne kapni a koronavírus kezeléséről vállalatunknál, vagy számunkra szeretne információt nyújtani ez ügyben, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@messer.hu  címen!

Alapvető termékeink - a kórházak számára nélkülözhetetlen orvosi oxigéntől kezdve, az MRI-készülékekhez használt héliumon át, az élelmiszerek frissen tartására szolgáló védőgázokig - továbbra is támogatják a gazdaság működését, és e kihívásokkal teli időszakban is megfelelnek a kritikus igényeknek.

A nemzetközi közösség tagjaként és a magyar gazdaság egyik stratégiai szereplőjeként elkötelezettek vagyunk, hogy ezekben a nehéz időkben minden tőlünk telhetőt megtegyünk, és partnereinkkel a szolidaritás elveit szem előtt tartva működjünk együtt.

Nagyon köszönjük az együttműködést!

A Messer csapata