Internet explorer not supported - Please switch to Edge, Firefox, Chrome, Opera or other browser and improve the safety of your navigation

Navigációs menü

Hírlevél feliratkozás - Messer Hungarogaz Kft

Űrlap

Form_Onboarding_NewsletterSubscriptionPage

Hiba történt a regisztráció feldolgozása során. Kérjük, ellenőrizze a megadott adatokat.

Adataim megadásával, a számomra releváns fenti témakör(ök) jelölésével és a jelen checkbox kipipálásával – az EU általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a Grt. 6. § rendelkezése alapján, valamint a vonatkozó adatkezelési tájékoztató szerint – önkéntesen feliratkozom a Messer Hungarogáz Kft., mint adatkezelő hírlevelére, tehát hozzájárulok adataim hírlevél küldéssel összefüggésben történő kezeléséhez. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.

A fent megjelölt témakörökön túl szeretnék rendszeresen tájékoztatást kapni a Messer Hungarogáz Kft., mint adatkezelő híreiről, eseményeiről, szakmai kiadványairól, képzéseiről, akcióiról, stb, ezért adataim megadásával és a jelen checkbox kikpipálásával a GDPR 6. cikk (1) a) pontja, a Grt. 6. §-a alapján és a vonatkozó adatkezelési tájékoztató szerint önkéntesen feliratkozom a Messer Hungarogáz Kft., mint adatkezelő általános hírlevelére, tehát hozzájárulok adataim hírlevél küldéssel összefüggésben történő kezeléséhez. Tudomásul veszem, hogy erről a hírlevélről is bármikor leiratkozhatok.

Beágyazott alkalmazások

Tartalom megjelenítő