Folyékony argon

FOLYÉKONY ARGON

Folyékony argon vásárlás.

Folyékony argon tartály

Az argon cseppfolyós formában való tárolása kettősfalú, vákuumszigetelésű kriogén tartályokban lehetséges, melyekből széles típus- és méretválasztékot biztosít a Messer (tartály térfogatok jellemzően 3 – 80 m3 között).

Kisebb cseppfolyós argonigény esetén kisebb tárolókapacitású palettankok, mobil tartályok, állnak rendelkezésre.

Folyékony argon szállítása 

Nagyobb cseppfolyós argon-mennyiségek esetén a felhasználás helyére telepített argon tartályokat tartálykocsikkal töltjük fel. Kritikus üzem esetén ajánlott a telemetrikus tartályszint ellenőrző rendszer alkalmazása, amely távadóként jelez a Messer logisztikai munkatársainak, mikor szükséges a tartály újratöltése.

Folyékony argon ár

A folyékony argon ára számos tényező függvénye: szállítási út hossza, szállítás rendszeressége, rendelési/felhasználási mennyiség, igényelt gázminőség (gáztisztaság).

Új vevőként kérjük vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes értékesítő kollégánkkal, aki segít meghatározni a felhasználási igényhez legoptimálisabb szállítási és ellátási megoldást.

Folyékony argon vásárlás

Új vevőként árajánlatért vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes értékesítő kollégánkkal.

Vevőink a cseppfolyós állapotban szállított gázok rendelését e-mailen vagy személyesen egyeztethetik a kapcsolatot tartó területi értékesítő kollégánkkal, a központi vevőszolgálattal, vagy közvetlenül a cseppfolyós szállítást szervező logisztikai osztállyal.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Értékesítési és vevőszolgálati munkatársaink megválaszolják termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseit.

Tartalom megjelenítő