Útkövető

Gázok

GÁZOK - AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉRE

Ipari, hegesztési, élelmiszeripari, egészségügyi és különleges gázok

GÁZOK ÉS GÁZKEVERÉKEK

A Messer által gyártott és forgalmazott ipari gázok fontos alap- és segédanyagok számos iparágban és alkalmazási területen. Ezen gázok körébe tartozik elsősorban az oxigén, nitrogén, argon, hélium és a nemesgázok, továbbá a szén-dioxid, hidrogén, acetilén, az egészségügyi, élelmiszeripari, hegesztési és laborgázok, valamint gázkeverékek.

SZÁRAZJÉG

A szárazjég kiváló hűtőközeg. Gyártása két különböző szemcseméretben (3 és 6 mm Ø) és tömb formában történik. A tároláshoz és szállításhoz hőszigetelt ládákat és konténereket biztosítunk, ill. adunk bérbe.

GÁZELLÁTÓ RENDSZEREK ÉS SZERELVÉNYEK

A gázellátó rendszer feladata a gáz elvétele a gáztároló egységekből (palackokból, palackkötegekből, tartályokból), és a gáz felhasználási helyhez történő továbbítása az igényelt felhasználási nyomáson, mennyiségben és minőségben. Az egyedi palackos gázellátás eszközeitől a komplex gázellátó rendszerek kiépítéséig teljeskörű szolgáltatást kínálunk.

GÁZELLÁTÁSI FORMÁK

A gázigény nagyságától, a felhasználás módjától és a helyi viszonyoktól függően a gázellátás változatos formái állnak rendelkezésre: palackos és palackköteges sűrített gázok, mélyhűtött cseppfolyós gázok tartályos formában, a felhasználás helyére telepített on-site gázelőállító berendezések és levegőszétválasztó üzemek, vagy akár csővezetékes ellátás.

Tartalom megjelenítő

Tartalom megjelenítő

ÉRTÉKESÍTÉSI HELYEK - GÁZCSERETELEPEK

Palacktöltő üzemek, vevőszolgálatok, gázcseretelepek országszerte

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Értékesítési és vevőszolgálati munkatársaink megválaszolják termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseit.