Útkövető

Kuldetesunk es ertekeink

KÜLDETÉSÜNK ÉS ÉRTÉKEINK

A Messer a legnagyobb, családi irányítású iparigáz specialista a világon.

Küldetésünk és értékeink

A Messer a világ legnagyobb családi irányítású iparigáz specialistája, amely Európa, Ázsia, valamint Észak- és Dél-Amerika  meghatározó piacain van jelen. Fenntartható működésünket vevőink magas színvonalú kiszolgálására, valamint a társadalom, a környezet és a haladás iránti elkötelezettségünkre alapozzuk. 

Értékeink:

Vevőközpontúság

Munkánkat a szakértelem, az innováció, a rugalmasság és a gyors döntéshozatal határozza meg. Ügyfeleink egyéni igényeit tartjuk szem előtt, ezzel segítve versenyképességük és teljesítményük fejlesztésében. 

Munkavállalói orientáció

Motivált, magas szinten teljesítő és tisztességes kollégákkal dolgozunk együtt. Elvárjuk a kezdeményező hozzáállást, az önállóságot, a csapatszellemet és a felelős magatartást.

Felelős vállalati működés

Kiemelt hangsúlyt fektetünk munkatársaink és a társadalom iránti felelősségvállalásra. Hosszú távon gondolkodunk, így meggyőződésünk, hogy erőforrásaink felelős kezelése, valamint munkatársaink megbecsülése hosszú távon erősítik családi vállalatunk értékét.

  • Biztonság: elsődlegesnek tekintjük dolgozóink és vevőink biztonságát, ezért a legszigorúbb biztonsági előírásoknak eleget téve szavatoljuk termékeink biztonságos előállítását, szállítását és felhasználását.
     
  • Egészség: munkatársaink olyan munkakörülmények között dolgoznak, amelyek biztosítják számukra az egészséges, jó életet.
     
  • Környezet: a társadalom részeként támogatjuk és aktívan szerepet vállalunk a környezet védelmére irányuló kezdeményezésekben.

Kölcsönös bizalom és tisztelet

Közös munkánkat bizalomra, őszinte és nyílt kommunikációra, átlátható működésre és a különböző kultúrák tiszteletére építjük.
 

Küldetésünk és értékeink

Küldetésünk és értékeink