Útkövető

Vállalatunkról

Messer Hungarogáz Kft.

A Messer Hungarogáz Kft. hazánk egyik vezető ipari és egészségügyi gáz gyártó és forgalmazó vállalata, piacvezető a nagyipari on-site gázüzemek építése és működtetése terén. Nitrogént, oxigént, szén-dioxidot, argont, héliumot, hidrogént, műszaki, hegesztési, élelmiszeripari, egészségügyi, nagytisztaságú és különleges laborgázokat, illetve különféle gázkeverékeket szállítunk a legkülönfélébb ipari ágazatokba, az egészségügybe és kutatás-fejlesztési területekre. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy termékeink mellé vevőink egyedi szükségleteihez igazodó alkalmazástechnológiákat is kidolgozzunk, melyekkel innovatív módon támogathatjuk partnereink termelési folyamatait a különböző iparágakban.

ERŐSSÉGÜNK A JÓ PARTNERKAPCSOLAT

Fő erősségünk a kiváló szaktudás mellett az ügyfeleinkkel ápolt személyes, jó emberi kapcsolat. Amellett, hogy természetesen biztosítjuk a nagy cégektől elvárható stabil és megbízható ellátást, a széles termékportfóliót és a kimagasló műszaki színvonalat, vevőink különleges és váratlan igényeire is igyekszünk a lehető leggyorsabban és legrugalmasabban reagálni.

A GÁZELLÁTÁS BIZTONSÁGA

Vállalatunk országszerte 3 levegőszétválasztó üzemben, 5 palacktöltő üzemben, egy acetilénüzemben, egy laborgázokat előállító üzemegységben és két hidrogénüzemben folytatja az ipari, egészségügyi és élelmiszeripari gázok előállítását és töltését, valamint számos on-site gázelőállító üzemet is működtetünk kiemelt partnereink telephelyén. Az 1989-es alapítás óta eltelt években az egész országot átfogó, több mint 100 gázlerakatból álló értékesítési hálózatot építettünk ki, így termékeink minden vevőnk számára könnyen és gyorsan elérhetőek.

A Messer Hungarogáz szén-dioxid kitermelő és hasznosító üzemei a nyugat-magyarországi Ölbőn találhatók, ahol hazánk második legnagyobb hasznosított CO2 lelőhelye biztosítja a nagytisztaságú nyersgázt.

PIACVEZETŐ AZ ON-SITE GÁZÜZEMEK TERÜLETÉN

A nagyipari felhasználók saját telephelyén működő on-site gázelőállító üzemek (nitrogén-, oxigén- és hidrogénüzemek) építése és üzemeltetése terén a legnagyobb szakmai tapasztalattal és piacvezető pozícióval bír hazánkban a Messer. Budapestről távvezérléssel felügyeljük a hazai üzemeken túl az európai on-site üzemek többségét.

 

 

 

A Messer Csoport

Cégünk a Messer Csoport tagjaként működik, amely a világ legnagyobb, családi irányítás alatt álló ipari gázgyártó vállalata. 1898-as alapítása óta a Messer család harmadik generációja irányítja a vállalatot, amely világszerte több mint 30 országban, mintegy 11 000 munkatárssal van jelen. A Messer így egyfajta különleges elegye a családi és a multinacionális vállalatoknak: ötvözi a családias hangulatot és a multinacionális hatékonyságot. Büszkék vagyunk rá, hogy a történelem viharai és válságok közepette is a Messer a stabilitást és megbízhatóságot képviseli: Adolf Messer és Hans Messer után jelenleg Stefan Messer, a család harmadik generációja vezeti a vállalatot, és most készül a vállalatvezetésre fia, Marcel Messer is.

Stefan Messer

Tartalom megjelenítő

Tartalom megjelenítő