Útkövető

Cseppfolyós nitrogén szállítás

CSEPPFOLYÓS NITROGÉN KISZÁLLÍTÁS

Kisebb tartályok utántöltése nitrogénnel

KISEBB KRIOGÉN TARTÁLYOK ÉS DEWAR-EDÉNYEK GYORS ÉS RUGALMAS UTÁNTÖLTÉSE

Dewar-edényt és más, kisebb tárolókapacitású folyékony nitrogén tárolóeszközt üzemeltető vevőink számára nyújtjuk cseppfolyós nitrogént kiszállító szolgáltatásunkat országszerte. Kollégáink speciálisan kialakított kisebb szervízjárművek segítségével közvetlenül a felhasználás helyén végzik el vevőink tárolóedényeinek feltöltését, illetve rendszeres utántöltését, akár kis mennyiségek esetén is.

Az átfejtett cseppfolyós nitrogén minősége min. 99,5% nitrogén, max. 0,5% O2 tartalommal (2.5 tisztaság). A szállítás előzetesen egyeztetett ütemben, a felek között megállapodott időpontban történik. A mennyiséget a megrendelő edényének hiteles űrmértéke alapján állapítják meg az edény teljes hasznos térfogatát számítva.

FOLYÉKONY NITROGÉN - AZ UNIVERZÁLIS HŰTŐKÖZEG

A cseppfolyós nitrogén rendkívül alacsony hőmérsékletének (-196 °C) és hosszú távú tárolási lehetőségeinek köszönheti felhasználási területeit. Speciális hűtőközegként ma már számos kriogén hőmérsékleten végzendő eljárás nélkülözhetetlen kelléke a műszaki tudományok, a biotechnológia, az egészségügy, vagy akár a gasztronómia (cryocooking - kriogén konyhatechnika) területén. A laboratóriumoktól, kutató intézetektől a kórházakon, egészségügyi intézményeken át egészen az éttermekig rendkívül változatos a felhasználási lehetőségek köre, de talán legjellemzőbb a biológiai anyagok hosszú távú tárolása.

MOBIL KRIOGÉN TARTÁLYOK NITROGÉN TÁROLÁSÁRA

A kriogén tárolóberendezéseket, azaz vákuumszigetelt tartályokat, dewar-edényeket mélyhűtött, cseppfolyósított nitrogén szállítására és tárolására, illetve alacsony hőmérsékleten tartott anyagok állapotának megőrzésére használják.

Dewar-edények és kriogén tárolóeszközök cseppfolyós nitrogén tárolására

KISEBB MENNYISÉGŰ CSEPPFOLYÓS N2-KISZÁLLÍTÁS RENDELÉSE

Dewar-edényeinek, vagy más kisebb tárolókapacitású cseppfolyós nitrogén tárolóeszközeinek feltöltését, vagy ilyen eszközök vásárlását egyeztesse személyesen Különleges Gáz Osztályunk munkatársaival.

Tartalom megjelenítő

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Értékesítési és vevőszolgálati munkatársaink megválaszolják termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseit.

FORM BASIC - ACTION FORM_HU - LOVAS KRISZTA

SEGÍTHETÜNK?

Adja meg, milyen témában kér tőlünk tájékoztatást!

Űrlap

HU_Form_Action form_HU

Hiba történt a regisztráció feldolgozása során. Kérjük, ellenőrizze a megadott adatokat.
Válassza ki, milyen formában szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot!
Kérjük írja le, miben segíthetünk!