Webtartalom-megjelenítő

Cseppfolyós nitrogén kiszállítás - kisebb nitrogéntároló eszközök utántöltése

Kriogén tárolók és Dewar-edények gyors és rugalmas feltöltése   

Dewar-edényt és más, kisebb tárolókapacitású cseppfolyós nitrogén tárolóeszközt üzemeltető vevőink számára nyújtjuk cseppfolyós nitrogént kiszállító szolgáltatásunkat országszerte. Kollégáink speciálisan kialakított kisebb szállítójárművek segítségével közvetlenül a felhasználás helyén végzik el vevőink tárolóedényeinek feltöltését, illetve rendszeres utántöltését, akár kis mennyiségek esetén is.

Az átfejtett cseppfolyós nitrogén minősége min. 99,5% nitrogén, max. 0,5% O2 tartalommal (2.5 tisztaság). A szállítás előzetesen egyeztetett ütemben, a felek között megállapodott időpontban történik. A mennyiséget a megrendelő edényének hiteles űrmértéke alapján állapítják meg az edény teljes hasznos térfogatát számítva.

      

Cseppfolyós nitrogén — az univerzális hűtőközeg

A mélyhőmérsékletű cseppfolyós nitrogén speciális hűtőközegként ma már számos eljárás nélkülözhetetlen kelléke a műszaki tudományok, a biotechnológia, az egészségügy, vagy akár a gasztronómia (cryocooking — kriogén konyhatechnika) területén. A laboratóriumoktól, kutató intézetektől a kórházakon, egészségügyi intézményeken át egészen az éttermekig rendkívül változatos a felhasználási lehetőségek köre, de talán legjellemzőbb a biológiai anyagok hosszú távú tárolása.

Dewar-edények és kriogén tárolóeszközök cseppfolyós nitrogén tárolására

Kisebb mennyiségű cseppfolyós nitrogén-kiszállítás rendelése

Dewar-edényeinek, vagy más kisebb tárolókapacitású cseppfolyós nitrogén tárolóeszközeinek feltöltését egyeztesse személyesen Különleges Gáz Osztályunk munkatársaival.