Webtartalom-megjelenítő

Termékek - Gázok az élet minden területére

Gázok és gázkeverékek

A Messer által gyártott és forgalmazott ipari gázok fontos alap- és segédanyagok számos iparágban és alkalmazási területen. Ezen gázok körébe tartozik elsősorban az oxigén, nitrogén, argon, hélium és a nemesgázok, továbbá a szén-dioxid, hidrogén, acetilén, az egészségügyi, élelmiszeripari, hegesztési és laborgázok, valamint gázkeverékek.

Szárazjég

A szárazjég kiváló hűtőközeg. Gyártása két különböző szemcseméretben (3 és 6 mm Ø) és tömb formában történik. A tároláshoz és szállításhoz hőszigetelt ládákat és konténereket biztosítunk, ill. adunk bérbe.

Gázellátó rendszerek és szerelvények

A gázellátó rendszer feladata a gáz elvétele a gáztároló egységekből (palackokból, palackkötegekből, tartályokból), és a gáz felhasználási helyhez történő továbbítása az igényelt felhasználási nyomáson, mennyiségben és minőségben. Az egyedi palackos gázellátás eszközeitől a komplex gázellátó rendszerek kiépítéséig teljeskörű szolgáltatást kínálunk.

Gázellátási formák

A gázigény nagyságától, a felhasználás módjától és a helyi viszonyoktól függően a gázellátás változatos formái állnak rendelkezésre: palackos és palackköteges sűrített gázok, mélyhűtött cseppfolyós gázok tartályos formában, a felhasználás helyére telepített on-site gázelőállító berendezések és levegőszétválasztó üzemek, vagy akár csővezetékes ellátás.