Webtartalom-megjelenítő

Kapás László

Alkalmazástechnika - Élelmiszeripar

Élelmiszeripari mérnök

06 (70) 3351-144

06 (1) 435-1101

laszlo.kapas@messer.hu

Webtartalom-megjelenítő

Lovas Kriszta

Marketing & Kommunikáció

Marketing és kommunikációs vezető

Webtartalom-megjelenítő

Messer a Sirha élelmiszeripari vásáron


Szeretné tudni, miért olyan ropogós a cseppfolyós nitrogénnel sokkolva fagyasztott péksütemény? Érdekli, hogyan működik egy védőgázas csomagológép, és egyáltalán, milyen gázok gondoskodnak az élelmiszerek frissességéről? Egy kávé mellett ezt is elmeséljük 2018. február 7. és 9. között a a SIRHA Élelmiszeripari, Sütő- és Cukrászipari, Szálloda- és Vendéglátóipari, Gasztronómiai Szakkiállításon, a Hungexpon, melyre ezúton meghívjuk Önt!
Keressen minket az A pavilon E46-os standján!
 


Jelentkezés

A következő linken tud regisztrálni, mellyel ingyenes belépőt (e-Ticket) kap: Regisztrálok a SIRHA Élelmiszeripari Kiállításra

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra.
 

Szaktanácsadás a standon

  • Gyorsfagyasztás: fagyasztóalagutak és fagyasztószekrények, a kriogén gyorsfagyasztás előnyei
  • Hűtveszállítás: szárazjég-hóval hűtött, kiváló hőszigetelésű görgős mobil konténerek, ládák hűtött és fagyasztott termékek szállítására, különböző méretekben
  • Védőgázos csomagolás: az adott élelmiszernek megfelelő optimális védőgáz-keverék kiválasztásának szempontjai, gázellátórendszerek, gázkeverők, gázforrások, szerelvények
  • Sütőipari technológiák péküzemek részére: sütőipari termékek, pékáruk gyorsfagyasztása, közvetlen tésztahűtés a dagasztás során, védőgázos csomagolás pékárukra szabott védőgáz-keverékekkel
  • Italgyártás: szén-dioxid szénsavas italokhoz, palacknyomás stabilizálás szénsavmentes italok palackozásánál cseppfolyós nitrogénnel (injektorok telepítése)
  • Hűtés: szárazjéggel, szigetelt szárazjégtároló ládák
  • Borászati technológiák: szőlőszemek és cefre hűtése, szén-dioxidos maceráció, borfrissítés, mikrooxidáció, tartályok inertizálása

Látogasson el standunkra a SIRHA kiállítás folyamán, és győződjön meg személyesen az élelmiszeripari gázok és a fenti kapcsolódó alkalmazástechnológiák előnyeiről!