Webtartalom-megjelenítő

Halász Gábor

Alkalmazástechnika - Hegesztéstechnika

Hegesztő szakmérnök EWE/IWE

06 (1) 435 1157; 06 (70) 3351-157

06 (1) 435 1101

gabor.halasz@messergroup.com

Webtartalom-megjelenítő

Lovas Kriszta

Marketing & Kommunikáció

Marketing és kommunikációs vezető

Webtartalom-megjelenítő

MESSER A SCHWEIßEN & SCHNEIDEN 2017 VILÁGKIÁLLÍTÁSON

Kérje díjmentes belépőjegyét! – Látogassa meg a Messer Group standját a Schweißen & Schneiden 2017 hegesztéstechnikai világkiállításon Düsseldorfban 2017.09.25-29. között (Halle 11, Stand 11F23), ahol mintegy 1.000 m2-en ismerheti meg az ipari gázellátás legfrissebb trendjeit a lézeres és additív technológiák, AVI, MIG és MAG hegesztési eljárások terén. A standon magyar hegesztési szaktanácsadó kollégánk, Halász Gábor várja Önöket. 

Partnereinknek korlátozott számban belépőjegyeket biztosítunk. Írjon nekünk az info@messer.hu e-mail címre, és kérje díjmentes belépőjegyét! 

 

 Hegesztési gázok  

Takarítson meg időt, munkát és pénzt háromkomponenses védőgáz-keverékekkel

A megfelelő hegesztési védőgáz és gázellátási forma megválasztásával, az optimális gázáram és paraméter-beállításokkal hatékonyan csökkenthetjük a szükséges utómunka és hegesztési idő mennyiségét, ezáltal a gyártási költségeket.

Hegesztési bemutatók anyagtípusra optimalizált védőgáz-keverékkel: Ferroline ötvözetlen és gyengén ötvözött acélok MAG-hegesztéséhez, Inoxline erősen ötvözött acélokhoz, nikkel alapú ötvözetekhez, Aluline alumíniumhoz és ötvözeteihez, továbbá nemvas fémekhez.

 Lézeres anyagmegmunkálás és 3D nyomtatás

Lasline és Addline gázok

Lasline gázok lézeres hegesztéshez, vágáshoz és forrasztáshoz, ipari lézerek rezonátor- és munkagáz ellátásához. Addline gázok fémipari additív gyártáshoz.

 Gyártásra optimalizált gázellátás

Egyedi palackos gázellátástól a komplex tartályos gázellátó rendszerekig

A gázigény nagyságától, a felhasználás módjától és a helyi viszonyoktól függően a gázellátás változatos formáit kínáljuk: palackos és palackköteges sűrített gázok kisebb gázigényhez, cseppfolyós gázok tartályos formában, a felhasználás helyére telepített on-site gázelőállító berendezések és levegőszétválasztó üzemek, vagy akár csővezetékes ellátás nagyfelhasználóknak.

 Alkalmazástechnikai tanácsadás és szolgáltatásprogram

Minősített hegesztés- és vágástechnológiák kidolgozása, rendszeraudit, folyamatoptimalizálás

A gázok hatékony felhasználását alkalmazástechnikai tanácsadással, biztonságtechnikai oktatással és auditokkal, gyors és rugalmas szállítási opciókkal, rendszeres műszaki, karbantartási ellenőrzésekkel támogatjuk.

Webtartalom-megjelenítő

Halász Gábor

Alkalmazástechnika - Hegesztéstechnika

Hegesztő szakmérnök EWE/IWE

06 (1) 435 1157; 06 (70) 3351-157

06 (1) 435 1101

gabor.halasz@messergroup.com