Webtartalom-megjelenítő

Kapás László

Alkalmazástechnika - Élelmiszeripar

Élelmiszeripari mérnök

06 (70) 3351-144

06 (1) 435-1101

laszlo.kapas@messergroup.com

Webtartalom-megjelenítő

Lovas Kriszta

Marketing & Kommunikáció

Marketing és kommunikációs vezető

Webtartalom-megjelenítő

Messer a Sirha élelmiszeripari vásáron

2016. április 27.

A Messer Hungarogáz Kft. tisztelettel meghívja Önt és munkatársait kiállítási standjára a 2016. május 9-11. között megrendezésre kerülő SIRHA Budapest élelmiszeripari, sütő-és cukrászipari, szálloda-és vendéglátóipari, gasztronómiai szakkiállításon. A kiállítás helyszíne a Hungexpo Budapesti Vásárközpont:

A Messer Hungarogáz standjának helye: A pavilon F60-as stand.

Tudjon meg többet az élelmiszeripari gázok alkalmazási lehetőségeiről!

Kriogén fagyasztás A kriogén gázok (N2 és CO2) rendkívül hatékony hűtőközegek. Alkalmazásukkal nagy fagyasztási sebesség érhető el. Cryogen® Rapid fagyasztórendszerek (fagyasztószekrények és fagyasztóalagutak).

kriogenfagyasztas_j

Hűtveszállítás A Siber System mobil, szigetelt konténereinek önálló hűtését cseppfolyós szén-dioxidból előállított szárazjéghó biztosítja.

hutveszall_j

Védőgázos csomagolás A helyesen megválasztott védőgázos atmoszférával hosszan megtartható az élelmiszerek természetes frissessége és kiváló minősége 

vedogazas_j

Italgyártás és borászat Palacknyomás stabilizálás szénsavmentes italok palackozásánál, borászati technológiák, csapoló gázok, CO2 szénsavas italokhoz.

ital_j
 

 

Belépőjegy munkatársai számára

Ingyenes jegyeket erre a linkre kattintva igényelhet Ön és munkatársai számára. A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy PDF dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy is, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal.

Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.