Webtartalom-megjelenítő

Meghívó - Hegesztési szakmai nap és hegesztési verseny

2014.06.16.

„FOCUSban a művészet” címmel 2014. novemberében hegesztési versenyt rendez a REHM Hegesztéstechnika Kft. és a Messer Hungarogáz Kft., együttműködve a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesüléssel. 2014. június 25-én versenyindító szakmai napot tartunk, amelyre szeretettel meghívjuk Önt.

A rendezvényen a szervezők és a verseny támogatóinak szakemberei tartanak előadásokat és gyakorlati bemutatókat. Témák röviden:

  • Korszerű hegesztési védőgázok. MegaPack: új innováció a palackköteges gázellátás terén
  • REHM MEGA.PULS FOCUS gép hegesztéstechnikai jellemzőinek ismertetése, különös tekintettel a Focus.Puls eljárásra és a verseny során alkalmazásra kerülő technikákra
  • Roncsolásmentes vizsgálati eszközök a 3D ultra-hang-vizsgáló és Wiki-Scan lézeres varratvizsgáló készülékek bemutatása. Az új 3D-s ultrahangos készülék többet lát a varratból, mint a röntgen vizsgálat.
  • Hazai és nemzetközi hegesztőversenyek tapasztalatai
  • Konzultáció és ismerkedés a gépekkel több munkahelyen, a REHM és a Messer alkalmazástechnikai szakembereinek támogatásával
  • Termékbemutatók

A szakmai napon a versenyzőkön túl minden, a hegesztő szakma iránt elkötelezett szakembert örömmel látunk. Amennyiben érdeklődőként a szakmai napon részt kíván venni, kérjük e-mailen jelezze vissza részvételi szándékát az info@messer.hu e-mail címre 2014. június 19-ig.

Szakmai nap részletes program

Versenykiírás

Verseny nevezési lap

További részletekért keresse fel a www.focusbanamuveszet.hu honlapot!