Webtartalom-megjelenítő

Kapás László

Alkalmazástechnika - Élelmiszeripar

Élelmiszeripari mérnök

06 (70) 3351-144

06 (1) 435-1101

laszlo.kapas@messergroup.com

Webtartalom-megjelenítő

Hatékonyabban élelmiszeripari gáztechnológiákkal - Messer a Sirha élelmiszeripari szakkiállításon

2014.02.14.

A Messer Hungarogáz Kft. tisztelettel meghívja Önt és munkatársait kiállítási standjára a 2014. március 10-12. között megrendezésre kerülő SIRHA 2014 nemzetközi élelmiszeripar, sütő- és cukrászipari, szálloda- és vendéglátóipari szakkiállításon. A kiállítás helyszíne a Hungexpo Budapesti Vásárközpont.

A Messer Hungarogáz standjának helye: A pavilon 205A1A

Tudjon meg többet az élelmiszeripari gázok alkalmazási lehetőségeiről!

Kriogén fagyasztás
A kriogén gázok (N2 és CO2) rendkívül hatékony hűtőközegek. Alkalmazásukkal nagy fagyasztási sebesség érhető el. Cryogen® Rapid fagyasztórendszerek.

kriogenfagyasztas_j

Hűtveszállítás
A Siber System mobil, szigetelt konténereinek önálló hűtését cseppfolyós szén-dioxidból előállított szárazjéghó biztosítja.

hutveszall_j

Védőgázos csomagolás
A helyesen megválasztott védőgázos atmoszférával hosszan megtartható az élelmiszerek természetes frissessége és kiváló minősége 


vedogazas_j

Italgyártás és borászat
Palacknyomás stabilizálás szénsavmentes italok palackozásánál, borászati technológiák, csapoló gázok, CO2 szénsavas italokhoz.

ital_j


Belépőjegy partnereink számára
A kiállításra ingyenes belépőjegyet biztosítunk meghívott vendégeink és munkatársaik részére, melyet a lenti linkre kattintva igényelhet. A sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával a vásárra, amellyel a pénztárban való sorbanállás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra.

Belépőjegyet ide kattintva igényelhet!