Webtartalom-megjelenítő

Kapás László

Alkalmazástechnika - Élelmiszeripar

Élelmiszeripari mérnök

06 (70) 3351-144

06 (1) 435-1101

laszlo.kapas@messergroup.com

Webtartalom-megjelenítő

Gázok péküzemek, sütőipari vállalkozások számára - Sirha 2014

2014.02.15.

Élelmiszeripari gázok – a nitrogén és szén-dioxid – segítségével növelhető a pék- és cukrászüzemek termelési hatékonysága, és a fogyasztók asztalára kerülő pékáruk minősége, legyen szó gyorsfagyasztásról, közvetlen tésztahűtésről a dagasztás során, vagy védőgázos csomagolásról. Hirtelen megugró termelési igények esetén is gyorsan, nagyobb átalakítások nélkül telepíthető a technológiai háttér.

Tudjon meg többet az élelmiszeripari gázok sütőipari alkalmazási lehetőségeiről és keresse a Messer Hungarogáz Kft. szakembereit a SIRHA 2014 nemzetközi élelmiszeripar, sütő- és cukrászipari, szálloda- és vendéglátóipari szakkiállításon 2014. március 10-12. között! A kiállítás helyszíne a Hungexpo Budapesti Vásárközpont.

A Messer Hungarogáz standjának helye: A pavilon 205A1A.

Élelmiszeripari gázok és alkalmazástechnológiák sütőipari vállalkozások, péküzemek, cukrászatok számára

Sütőipari termékek, pékáruk gyorsfagyasztása
Magas fagyasztási teljesítmény (3-5 cm/h) cseppfolyós nitrogénnel -196 ºC-on. Gyors és kíméletes fagyasztás, nedvességtartalom megőrzése, felengedés után is kiváló minőségben megőrizhetőek a félkész, kész tésztafélék, pékáruk előnyös érzékszervi tulajdonságai.

 17098_1

Kriogén fagyasztó berendezések
Folyamatos termelésnél a nagyobb teljesítményű fagyasztó alagutak ajánlottak, kisebb hely és meny-nyiségek, tételes gyártás esetén a fagyasztószekré-nyek tesznek lehetővé nagy fagyasztási teljesítményt kis alapterületen. A fagyasztószekrényt úgy tervezték, hogy egy vagy két tálcás kocsi rámpa, emelő eszköz nélkül könnyen betolható legyen.
fszekreny
Közvetlen tésztahűtés a dagasztás során
Folyékony nitrogénnel, szén-dioxidhóval, vagy száraz-jéggel történő hűtéssel alacsonyabb hőmérsékletű, pontosan beállítható és szabályozható tésztavezetés lehetséges, optimális, egyenletes dagasztás biztosítha-tó akár nyári, tartósan magashőmérsékletű időszakok-ban is.
dagasztas
Védőgázos csomagolás
Pékárukra szabott védőgáz-keverékek. A csomagolási atmoszféra módosításával a védőgázok (N2, CO2) csökkentik az élelmi-szerekben lezajló biológiai, fizikai és kémiai termékelváltozásokat, védelmet nyújtanak az oxidációval szemben.

    map


Belépőjegy partnereink számára
A kiállításra ingyenes belépőjegyet biztosítunk meghívott vendégeink és munkatársaik részére, melyet a lenti gombra kattintva igényelhet. A sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával a vásárra, amellyel a pénztárban való sorbanállás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra.

Belépőjegyet ide kattintva igényelhet!