Breadcrumb

Ipari gázok

IPARI GÁZOK

IPARI GÁZOK SZÉLES VÁLASZTÉKA

A Messer által gyártott ipari gázok széles felhasználási körrel bírnak a legkülönbözőbb iparágak gyártási folyamataiban, alap- és segédanyagként, technológiai és folyamatgázként a hatékonyság növelésére, a gyártási minőség javítására, a folyamatok környezetbarátabbá, biztonságosabbá tételére.

A leggyakoribb ipari felhasználású gázok közé tartozik az oxigén, nitrogén, argon, hélium, acetilén, hidrogén és a szén-dioxid. A Messer ezen gázok legtöbbjének keverékeit is gyártja különféle alkalmazásokhoz.

IPARI GÁZOK VÁSÁRLÁSA 

Palackos és cseppfolyós ipari gázokat a Messer telephelyek vevőszolgálatain keresztül vásárolhat tőlünk Budapesten, Győrben, Dunaföldváron, Szolnokon, Nyíregyházán, Pécsen és Debrecenben, vagy az Önhöz legközelebb található gázlerakataink egyikében.

Az ipari gázokat e-mailben vagy telefonon rendelheti meg. Az adott ellátóhelytől függően gázpalackját átveheti a lerakatban, vagy kérhet kiszállítást is. Kiszállítás a megrendeléstől számított 1 munkanapot követően lehetséges.

Az ellátási lehetőségekkel kapcsolatban hívjon minket telefonon, vagy nézze meg gázlerakataink listáját és válassza ki a legközelebbi ellátóhelyet.

Asset Publisher

Asset Publisher

ÉRTÉKESÍTÉSI HELYEK - GÁZCSERETELEPEK

Palacktöltő üzemek, vevőszolgálatok, gázcseretelepek országszerte

Segíthetünk?

SEGÍTHETÜNK?

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Értékesítési és vevőszolgálati munkatársaink megválaszolják termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseit.

FORM BASIC - ACTION FORM_HU - LOVAS KRISZTA - 1

SEGÍTHETÜNK?

Adja meg, milyen témában kér tőlünk tájékoztatást!

Form

Action form_HU

Contact form Hungary
There has been an error processing your registration. Please double-check the information entered.

Összesen 1) oldalból (1 cím nélküli oldal

Válassza ki, milyen formában szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot!
Kérjük írja le, miben segíthetünk!
Adataim megadásával és a GDPR checkbox kipipálásával – a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá Grt. 6. §-a, valamint a vonatkozó Adatvédelmi Tájékoztató szerint – önkéntesen feliratkozom a Messer Hungarogáz Kft. tájékoztató küldő adatbázisába. Tudomásul veszem, hogy a tájékoztató levelek küldéséről bármikor leiratkozhatok.