Breadcrumb

Élelmiszeripari gázok

ÉLELMISZERIPARI GÁZOK

GOURMET GÁZOK ÉS ÉLELMISZERBIZTONSÁG

Az élelmiszeripari gázok kriogén és inertizáló tulajdonságait elsősorban a hűtés, gyorsfagyasztás, védőgázos csomagolás, borászat, italgyártás és palackozás területén használják fel a különféle feldogozott élelmiszerek, italáruk természetes tulajdonságainak, ízének, aromájának, kiváló minőségének hosszabb távon történő megőrzésére.

A Messer élelmiszeripari gázai Gourmet márkanéven kerülnek forgalomba és megfelelnek a legmagasabb minőségi, élelmiszerbiztonsági követelményeknek is (HACCP, FSSC).

Az élelmiszeripari gázok élelmiszeripari adalékanyagok. A leggyakrabban használt élelmiszeripari gázok az EU-ban engedélyezett adalékanyagként E-számot kaptak.

A MESSER ÉLELMISZERIPARI GÁZAI E-SZÁMOKKAL

A táblázatokban csak a legfontosabb élelmiszeripari gázokat (N2, CO2, O2, banángáz, szárazjég) és gázkeverékeket foglaltuk össze. Ezen túl számos egyéb tiszta gáz (argon, hélium, hidrogén, nemesgázok, stb.) megtalálható kínálatunkban, az egyedi gázkeverékek száma pedig szinte végtelen. Szakembereink bármikor örömmel állnak rendelkezésére a speciális igények megoldásában.

Messer Gourmet élelmiszeripari gázok E-számokkal táblázat

ÉLELMISZERIPARI GÁZOK VÁSÁRLÁSA

Több mint 100 gázlerakatból és 5 palacktöltő üzemből álló értékesítési hálózatunk gyors és rugalmas ellátást biztosít az ország minden pontján.

A palackos és cseppfolyós gázokat e-mailben vagy telefonon rendelheti meg. Rendelését egyeztesse központi Vevőszolgálatunkkal, vagy az Önhöz legközelebb eső gázlerakatunkkal, palacktöltő üzemünkkel, esetleg az Önnel kapcsolatot tartó területi értékesítő kollégánkkal.

Gázpalackját átveheti az ellátóhelyen, vagy kérhet kiszállítást is. Kiszállítás a megrendeléstől számított 1 munkanapot követően lehetséges.

ÉLELMISZERIPARI ALKALMAZÁSTECHNOLÓGIÁK

A gázokon túl teljes körű szolgáltatást nyújtunk a gázellátó rendszer kiépítésére, alkalmazástechnikai tanácsadásra, kísérletek, gyártási tesztek végrehajtására, elemzésére, hardverek (pl. fagyasztóalagutak, hűtőkonténerek, kriogén injektorok) telepítésére, az új technológiákkal és biztonságtechnikával kapcsolatos oktatásra, szervizre, karbantartásra, akkreditált gázanalitikai mérésekre.

Asset Publisher

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Értékesítési és vevőszolgálati munkatársaink megválaszolják termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseit.

FORM BASIC - ACTION FORM_HU - LOVAS KRISZTA

SEGÍTHETÜNK?

Adja meg, milyen témában kér tőlünk tájékoztatást!

Form

HU_Form_Action form_HU

There has been an error processing your registration. Please double-check the information entered.
Válassza ki, milyen formában szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot!
Kérjük írja le, miben segíthetünk!