Dewar-edények

DEWAR-EDÉNYEK CSEPPFOLYÓS NITROGÉNHEZ

A Dewar-edények duplafalú, vákuumszigetelt edények, melyek elsősorban cseppfolyósított, mélyhőmérsékletű gázok (többnyire cseppfolyós nitrogén) biztonságos, hosszú távú tárolására és szállítására szolgálnak elsősorban laboratóriumi, orvostechnikai és élelmiszeripari célokra kifejlesztve.

A Messer az MVE professzionális LAB típusú Dewar-edényeit forgalmazza, melyekre különösen alacsony párolgási veszteség jellemző. A választék a 4 literestől az 50 literes méretig terjed.

DEWAR-EDÉNYEK GYORS ÉS RUGALMAS UTÁNTÖLTÉSE NITROGÉNNEL

Dewar-edényt és más, kisebb tárolókapacitású cseppfolyós nitrogén tárolóeszközt üzemeltető vevőink számára nyújtjuk cseppfolyós nitrogént kiszállító szolgáltatásunkat országszerte. Kollégáink speciálisan kialakított kisebb szervízjárművek segítségével közvetlenül a felhasználás helyén végzik el vevőink tárolóedényeinek feltöltését, illetve rendszeres utántöltését, akár kis mennyiségek esetén is.

Az átfejtett cseppfolyós nitrogén minősége min. 99,5% nitrogén, max. 0,5% O2 tartalommal (2.5 tisztaság). A szállítás előzetesen egyeztetett ütemben, a felek között megállapodott időpontban történik. A mennyiséget a megrendelő edényének hiteles űrmértéke alapján állapítják meg az edény teljes hasznos térfogatát számítva.

DEWAR EDÉNYEK ÉS NITROGÉN UTÁNTÖLTÉS RENDELÉSE

Dewar-edényeinek, vagy más kisebb tárolókapacitású cseppfolyós nitrogén tárolóeszközeinek feltöltését, vagy ilyen eszközök vásárlását egyeztesse személyesen Különleges Gáz Osztályunk munkatársaival.

Asset Publisher

Segíthetünk?

SEGÍTHETÜNK?

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Értékesítési és vevőszolgálati munkatársaink megválaszolják termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseit.

FORM BASIC - ACTION FORM_HU - LOVAS KRISZTA - 1

SEGÍTHETÜNK?

Adja meg, milyen témában kér tőlünk tájékoztatást!

Form

Action form_HU

Contact form Hungary
There has been an error processing your registration. Please double-check the information entered.

Összesen 1) oldalból (1 cím nélküli oldal

Válassza ki, milyen formában szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot!
Kérjük írja le, miben segíthetünk!
Adataim megadásával és a GDPR checkbox kipipálásával – a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá Grt. 6. §-a, valamint a vonatkozó Adatvédelmi Tájékoztató szerint – önkéntesen feliratkozom a Messer Hungarogáz Kft. tájékoztató küldő adatbázisába. Tudomásul veszem, hogy a tájékoztató levelek küldéséről bármikor leiratkozhatok.