Alvásterápia Párásítók

PÁRÁSÍTÓK ALVÁSTERÁPIÁHOZ

DeVilbiss DV5HH fűtött párásító

A DeVilbiss DV5HH fűtött párásítóval a CPAP illetve BiPAP terápia során fűtött-párásított levegőt inhalálhat be, így megelőzheti az orrdugulást, a garat és a nyálkahártya kiszáradását. A desztillált vízzel működő 400 mL-es térfogatú párásítót 10 különböző fokozatban lehet állítani. A DV5HH fűtött párásító kizárólag DeVilbiss DV5x CPAP-okkal és BiPAP-okkal kompatibilis.

DeVilbiss DV5HH fűtött párásító

DeVilbiss DV6HH fűtött párásító

A DeVilbiss DV6HH fűtött párásítóval a CPAP terápia során fűtött-párásított levegőt inhalálhat be, így megelőzheti az orrdugulást, a garat és a nyálkahártya kiszáradást. A desztillált vízzel működő, 375 mL térfogatú párásítót 5 különböző fokozatban lehet használni.  A DV6HH fűtött párásító kizárólag a DeVilbiss Blue DV6x CPAP szériával kompatibilis.

DeVilbiss DV6HH fűtött párásító

DeVilbiss DV6HHPD fűtött párásító

A DeVilbiss DV6HHPD fűtött párásítóval a CPAP terápia során fűtött-párásított levegőt inhalálhat be, így megelőzheti az orrdugulást, a garat és a nyálkahártya kiszáradást. A desztillált vízzel működő, 375 mL térfogatú párásítót 5 különböző fokozatban lehet használni. A DeVilbiss DV6HHPD fűtött párásítója pulse-dose üzemmódban működik, ami azt jelenti, hogy csak belégzéskor juttat fűtött-párásított levegőt a légutakba, kilégzéskor pedig száraz levegő távozik a maszkon keresztül. Ezzel lecsökkenti a páralecsapódás lehetőségét a csőben, és kevesebb hőt kell termelnie a párásító készüléknek. A DeVilbiss DV6HHPD fűtött párásító kizárólag a DeVilbiss Blue DV6x CPAP szériával kompatibilis.

DeVilbiss DV6HHPD fűtött párásító

RENDELÉS ÉS INFORMÁCIÓ

Rendelés vagy további információkérés esetén hívja a 06 70 335 1101, a 06 70 335 1172 vagy a 06 70 335 1207 telefonszámok valamelyikét, vagy írjon e-mailt a medical@messer.hu e-mail címre.

LETÖLTHETŐ INFORMÁCIÓK

ALVÁSTERÁPIÁS TANÁCSADÁS

Szabó
Judit Márta
Otthoni oxigénterápia | Gyógyszerismertető
Sebestyén
Nóra
Otthoni Oxigénterápia | Gyógyszerismertető

Tartalom megjelenítő