Alvásterápia CPAP maszkok

CPAP MASZKOK ALVÁSTERÁPIÁHOZ

Weinmann NP15 orrpára maszk

A Weinmann NP15 orrpára maszk biztosítja a legstabilabb illeszkedést az orrpárna maszkok között. Ez a maszktípus illeszkedik a legkisebb bőrfelülettel, így elsősorban azoknak ajánljuk, akik az orr- vagy az arcmaszkokkal nem tudják használni a CPAP készüléket.

Weinmann NP15 orrpára maszk

Weinmann Joyce arcmaszk

A Weinmann Joyce arcmaszkok moduláris rendszerűek, pár mozdulattal darabokra szedhetők és könnyen összerakhatóak, elemei cserélhetőek. A számos állítási lehetőség nagyon pontos illeszkedés biztosít. A Weinmann Joyce  arcmaszkok kiváló minőségűek, a maszkpárna része latexmentes, irritációmentes anyagból készült. A fejpánt gyorsan és könnyen csatlakoztatható a maszkházhoz, mosógépben is mosható. Kiemelkedően csendes működésük, pontos illeszkedésük, bőrbarát anyaguk, kis tömegük és időtállóságuk teszik a Joyce  arcmaszkokat rendkívül népszerűvé a felhasználók körében. A Weinmann Joyce arcmaszkok 3 különböző méretben (S, M, L) érhetők el. Megfelelő választás lehet, ha az orrmaszkkal valamilyen oknál fogva (orrdugulás, nyitott száj éjszaka) nem hatékony a terápia.

 

Weinmann Joyce arcmaszk

 

Weinmann Joyce SilkGel arcmaszk

A Weinmann Joyce SilkGel arcmaszkok Silk Tec technológiával készültek, és prémium kategóriás megoldást nyújtanak a CPAP terápiához. A maszkpárna része selymes tapintású, teljesen antiallergén anyagból készült, férfiak esetében még a szakállal rendelkezők számára is tökéletes illeszkedést biztosít. Kiemelkedően csendes működésük, hihetetlen pontos illeszkedésük, bőrbarát anyaguk, kis tömegük és időtállóságuk teszik a Weinamnn Joyce SilkGel  arcmaszkokat rendkívül népszerűvé a felhasználók körében. A Weinmann Joyce SilkGel orr- és arcmaszkok 3 különböző méretben (S, M, L) érhetők el. Megfelelő választás lehet, ha az orrmaszkkal valamilyen oknál fogva (orrdugulás, nyitott száj éjszaka) nem hatékony a terápia.
Weinmann Joyce SilkGel arcmaszk

RENDELÉS ÉS INFORMÁCIÓ

Rendelés vagy további információkérés esetén hívja a 06 70 335 1101, a 06 70 335 1172 vagy a 06 70 335 1207 telefonszámok valamelyikét, vagy írjon e-mailt a medical@messer.hu e-mail címre.

LETÖLTHETŐ INFORMÁCIÓK

ALVÁSTERÁPIÁS TANÁCSADÁS

Szabó
Judit Márta
Otthoni oxigénterápia | Gyógyszerismertető
Sebestyén
Nóra
Otthoni Oxigénterápia | Gyógyszerismertető

Tartalom megjelenítő