Alvásterápia CPAP készülékek

CPAP KÉSZÜLÉKEK ALVÁSTERÁPIÁHOZ

DeVilbiss DV54 Automata CPAP készülék

A DeVilbiss DV54 Automata CPAP készülék automatikusan állítja be az obstruktív alvási apnoék, hipopnoék esetén előforduló légzészavarok megszüntetéséhez a terápiás nyomást, így az ébrenléti fázisban nem terheli plusz nyomással a légutakat. A készülék sok további komfortfunkcióval rendelkezik, mint például a SmartFlex funkcó (0-3), ami a kilégzést teszi könnyebbé a terápiás nyomással szemben, illetve az úgynevezett IRnd (0-5) és ERnd (0-5) funkció, ami a belégzés–kilégzés közötti átmenetet teszi lágyabbá. Automata ki- és bekapcsolási beállítással is rendelkezik a készülék, használta igen egyszerű.
A készülék használata előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást, és konzultáljon kezelőorvosával.

DeVilbiss DV54 Automata CPAP készülék

DeVilbiss DV57 Automata BiPAP készülék

A DeVilbiss DV57 Automata BiPAP készülék azok számára javasolt, akiknek a sztenderd vagy automata CPAP készülék nem nyújt kielégítő terápiát: általában súlyosabb alvás közbeni légzészavarok kezelésére szokták alkalmazni. A BiPAP készülék különböző nyomásértékeken működik a belégzési (IPAP) és a kilégzési (EPAP) ciklusban, ezzel téve könnyebbé magát a légzést. Ezen készülék esetében a maximális belégzési nyomás 25 víz cm, tehát magasabb, mint a CPAP-ok esetében.
A készülék használata előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást, és konzultáljon kezelőorvosával.

DeVilbiss DV57 Automata BiPAP készülék

DeVilbiss Blue DV64 AutoPlus CPAP készülék

A DeVilbiss Blue széria készülékei maximális komfortérzetet biztosítanak a használóik számára. Színes LCD kijelzőjén keresztül a készülék menürendszere könnyen kezelhető, a kibővített kényelmi funkciók pontosabban beállíthatók.

Az új DeVilbiss Blue DV64 AutoPlus CPAP készülék a DeVilbiss cég legújabb generációs automata CPAP készüléke. A motor zajszintje alacsonyabb lett, a készülék mérete pedig kisebb. Az éjszakai eseményeket nagyobb érzékenységgel detektálja és különbözteti meg egymástól, így hatékonyabb terápiát biztosít. Nemcsak a páciensek, de orvosaik számára is könnyebbséget jelent az adatátviteli lehetőségek kibővítése, ami történhet SD kártya, Smart Code, Smart Code RX, USB csatlakozó, Bluetooth vagy 3G modemen keresztül.
A készülék használata előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást és konzultáljon kezelőorvosával.

DeVilbiss Blue DV64 AutoPlus CPAP készülék

RENDELÉS ÉS INFORMÁCIÓ

Rendelés vagy további információkérés esetén hívja a 06 70 335 1101, a 06 70 335 1172 vagy a 06 70 335 1207 telefonszámok valamelyikét, vagy írjon e-mailt a medical@messer.hu e-mail címre.

LETÖLTHETŐ INFORMÁCIÓK

ALVÁSTERÁPIÁS TANÁCSADÁS

Szabó
Judit Márta
Otthoni oxigénterápia | Gyógyszerismertető
Sebestyén
Nóra
Otthoni Oxigénterápia | Gyógyszerismertető

Tartalom megjelenítő