Webtartalom-megjelenítő

A Messerről

Az 1898-ban alapított Messer Csoport világszerte a legnagyobb, családi irányítású iparigáz-gyártó vállalat, amely az ipari, egészségügyi és különleges gázok szakértője. A „Messer – Gases for Life” márka alatt a vállalatcsoport Európában, Ázsiában és Amerikában kínálja termékeit és szolgáltatásait. Nemzetközi tevékenységét a Frankfurt melletti Bad-Soden-i központból irányítja a vállalat.

Stefan Messer, a Messer Csoport tulajdonosa és vezetője 11.000* munkatársával együtt olyan értékek és irányelvek mentén dolgozik együtt, mint a vevők és munkatársak érdekeinek szem előtt tartása, a környezet iránti és a társadalmi felelősségvállalás, a kiváló teljesítményre törekvés, a kölcsönös bizalom és tisztelet. 

A Messer Group GmbH 2018-ban 1,3 milliárd Euró konszolidált forgalmat ért el.

Az aciteléntől a xenonig a Messer az egyik legszélesebb termékportfólióval rendelkező gázszolgáltató a piacon.  Az ipari gázok, úgy mint oxigén, nitrogén, argon, szén-dioxid, hidrogén, hélium, hegesztési gázok, különleges gázok vagy az orvosi gázok mellett számtalan gázkeveréket kínál vevői részére. A Messer olyan korszerű kutatás–fejlesztési központokat működtet, ahol a különböző gázfelhasználásokhoz kapcsolódó alkalmazástechnológiákat fejlesztenek és tesztelnek szinte minden felhasználói iparág számára, továbbá az élelmiszeripar, a környezetvédelem, a gyógyszeripar, és a tudományos kutatás igényeire. 


* beleértve a 2019.03.01-től működő Messer Industries GmbH-t