Webtartalom-megjelenítő

A Messerről

A Messer Csoport a világ legnagyobb, családi tulajdonban lévő ipari gázgyártó vállalata. 1898-as alapítása óta a Messer család harmadik generációja irányítja a vállalatot, amely világszerte több mint 30 országban, mintegy 5400 munkatárssal van jelen.

A Messer neve több mint 115 éve összefonódik a szakértelemmel az ipari gázok területén. A Messer Csoport az ipari gázok széles választékát kínálja vevőinek, úgymint oxigén, nitrogén, hidrogén, argon, szén-dioxid, hélium, műszaki, hegesztési, élelmiszeripari, egészségügyi, nagytisztaságú és különleges gázok, illetve különféle gázkeverékek.

Amennyire széles az elérhető gázok spektruma, olyannyira sokféle iparág használja fel ezeket a vegyipar, a műanyag- és gumiipar, a metallurgia és üvegipar, a gépgyártás, az autóipar, az elektronika, az élelmiszeripar és italgyártás, az egészségügy és gyógyászat, a környezetvédelem és labortechnika területén.

A Messer munkatársai nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy a kiváló minőségű termékek mellett innovatív, egyedi igényekhez szabott alkalmazástechnológiákkal is támogassák partnereik termelési folyamatait.